Ota yhteyttä

Kysyttävää? Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä oheisella lomakkeella, ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät myös sähköpostitse (palvelu(a)jouhkolanhovi.com) tai puhelimitse (0400-278810, yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 10-18).

Kirjoita viestisi alla olevaan kenttään ja paina "LÄHETÄ".

Jouhkolantie 41
82600 Tohmajärvi
Finland

+358 400 278810

IMG_0013.JPG

Leinosen Talo

Meillä vietät rauhalliset yöunet Jouhkolan Tilan isäntäperheen vieraana. Leinosen Talo tarjoaa majoitusta ennakkovarauksella vähintään kuuden hengen ryhmille. Pyydä tarjous majoituksesta ryhmällesi!

Leinosen talossa majoitut omassa rauhallisessa huoneessasi isäntäperheen vieraana. Perheemme asuu talon toisessa siivessä ja toinen on varattu vieraillemme. Vieraiden käytössä on neljä kahden hengen ja kaksi kolmen hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja kaikkiin on saatavissa yksi lisävuode, joten kaikkiaan vuodepaikkoja on 20. Perheemme oleskelutilana toimiva Leinosen tupa on avoinna pääsääntöisesti aamiaisten ja mahdollisten iltapalojen aikaan. Maittava kotiaamiainen ja pehmoiset liinavaatteet kuuluvat majoituksen hintaan.

Majoitustilamme ovat käytössä ennakkovarauksella ympäri vuoden ja ensisijaisesti ryhmille sekä meillä järjestettävien tilaisuuksien yhteyteen.

 

Etsitkö mökkimajoitusta?

Jouhkolan Hovin ranta-alueella sijaitseva Jouhkolan Lumo tarjoaa mökkeilyä Tohmajärven rannalla!