Ota yhteyttä

Kysyttävää? Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä oheisella lomakkeella, ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät myös sähköpostitse (palvelu(a)jouhkolanhovi.com) tai puhelimitse (0400-278810, yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 10-18).

Kirjoita viestisi alla olevaan kenttään ja paina "LÄHETÄ".

Jouhkolantie 41
82600 Tohmajärvi
Finland

+358 400 278810

Leinosen Maatila Oy

Leinosen Maatila Oy hallinnoi ja vuokraa Jouhkolan Tilan kiinteistöjä niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Tällä hetkellä tilallamme sijaitseva vanha kartanorakennus on vailla vuokralaista. Kartanoa vuokraamme joko yritys- tai asuinkäyttöön. Lue lisää alta!

vuokrataan_kartano

Etsimme vuokralaista vuonna 1907 valmistuneeseen Jouhkolan Hovin jugend-tyyliseen päärakennukseen.

Kaksikerroksisen rakennuksen alakerta koostuu suurista ja valoisista saleista sekä pienemmistä huoneista. Lisäksi alakerrassa on wc/suihku, suurtalouskeittiö sekä iso ulkoterassi. Osassa saleista on vanhat kaakeliuunit. Yläkerrassa on kaksi wc:tä, aula, kokoussaliksi muutettu ullakkotila, kolme makuuhuonetta ja iso parveke. Rakennuksen sisätilojen pinta-ala on noin 600 m². Sähkö-/puulämmitys.

Rakennus on peruskorjattu 1990-luvun alussa, jonka jälkeen se on toiminut maineikkaana tilausravintolana juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin. Tiloista on kuitenkin moneksi, ja ne onkin mahdollista vuokrata myös muuhun kuin ravintolatoimintaan. Olemme avoimia kaikille ehdotuksille!

Tällä hetkellä Jouhkolan Hovin alueella toimii myös ryhmämajoitusta tarjoava erillinen majoituskartano sekä ranta-alueellamme ekologiseen hyvinvointimatkailuun panostava Jouhkolan Lumo, jolla on luomumökkivuokrausta sekä perusteilla oleva luomukylpylä (www.jouhkolanlumo.com). Majoituskartanon tai Jouhkolan Lumon tilat eivät sisälly vuokraan, vaan niiden toiminta säilyy Leinosen Maatila Oy:n vastuulla. Ne tarjoavat kuitenkin erinomaisen yhteistyömahdollisuuden.

Jouhkolan Hovi sijaitsee Tohmajärvellä, Tohmajärven keskusta on noin 10 minuutin ajomatkan päässä, kun taas Kiteelle ajaa 15 minuutissa ja Joensuuhun vajaassa tunnissa.

Vuokra alkaen 1000 e/kk + hoitovastike

Tilat on mahdollista vuokrata irtaimistoineen (sis. mm. ravintolan kalusteet, astiat, pöytäliinat) tai ilman irtaimistoa vuokralaisen tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:

Leinosen maatila oy/ Reetta ja Tuomas Leinonen

Jouhkolantie 41, 82600 Tohmajärvi

puh. 0400 278 810 (tavoitatte meidät parhaiten ma-pe klo 10-18)

sähköposti: palvelu@jouhkolanhovi.com